Monday, December 12, 2011

shawl!galeri.com

assalam,,to every womenizer yang memey minat shawl too..
try lah klik2 kat my senior link nie..
taw.taw.taw..
tengok2 jugak..beli..beli.beli jangan lupe.
hambik link nie..
klik.klik k.

Saturday, November 12, 2011

mr.know it all lyrics.galeri


Mr. Know It AllWell ya think you know it allBut ya don't know a thing at allAin't it something y'allWhen somebody tells you something bout youThink that they know you more than you doSo you take it down another pill to swallow
Mr. Bring Me DownWell ya like to bring me down, don't yaBut I ain't laying downBaby I ain't going downCan't nobody tell m how it's gonna beNobody's gonna make a fool out of meBaby you should know that I lead not follow
(Chorus)Oh you think that you know methat's why I'm leaving you lonelyCause baby you don't know a thing about meYou don't know a thing about me
You ain't got the right to tell meWhen and where to go, no right to tell meActing like you own me lately[ From: http://www.metrolyrics.com/mr-know-it-all-lyrics-kelly-clarkson.html ]Yeah baby you don't know a thing about meYou don't know a thing about me
Mr. Play Your GamesOnly got yourself to blameWhen you want me back againBut I ain't fallin back again
Cause I'm livin' my truth without your liesLet's be clear baby, this is goodbyeI ain't comin' back tomorrow
(Chorus)
So what, you've got the world at your feetAnd you know everything about everythingBut you don'tYou still think I'm comin' back but baby you'll see
(Chorus)
Mr. Know It AllWell ya think you know it allBut ya don't know a thing at allYeah baby you don't know a thing about meYou don't know a thing about me

Friday, November 4, 2011

syukur2.galeri.com

salam..4 this entry xade ape nk kate sangat or plus pic berlambak sakan..
cume inilah yg aku peroleh di semester 3 ini
D.L?
mesti lah tak..yelah my biggest enemy is my self.because always said calculation subject is hard..
tp ape2 pon syukur because x ade any paper kene repeat.syukur jugak because still around 3..
fluctuation lah kan..
sokey.. mybe this time x ade rezeki naik atas pentas and jadik emcee lagi,,insyAllah sem depan,,x mungkin aku akan berputus asa,,kerana inilah ujian dari Allah yg maha Esa..
sekian,..thnkz guys..
(sory  to ibu.and lecturer i think i had disappointed them)

Tuesday, November 1, 2011

sabahvacation.galeri.com

assalam..hehehe.penat???
MEMANG PENAT.tapiiii...
SYOOOOK beb.
syukur ALHAMDULILLAH..
terima kasih MPP JOHOR dan UITM.
kerana membenarkan kami pergi ke SABAH negeri dibawah bayu itu untuk berBENCHMARK dgn UITM sabah dan UMS(universiti malaysia SABAH)
5 hari!!!hehehe,,naek lah PLANE kan..
tak kan lah naek feri memey lah x sampai..
APE YANG DIBUAT DISANA???
inilah secara kasar ye..
pergi UMS.UiTM SABAH
pergi HOTSPRING(alah yg air panas too)
then pergi ke pulau MAMUTIK.MAMUTIK.MAMUTIK.
then lagi kami pergi ke jalan2..hahaha..
malam paling fun cuz we all..pergi jalan2 sekitar otel..
otel dekat Kota Kinabalu(KK).bandar SABAH..
perghh!!mmg syyook lah..
yelah malam2 ade pasar philipin and pasar malam yg jual mutiara n mcm2 lah..hehehe.
syok..memey syok BAH!!
dengan salbiah asim konon2 photoshot eklan selipoor,
syukur sangat2 dpt menyeberangi lautan yg memisahkan PENINSULAR MY dgn BORNEO.
tp yg sedih ade lah MPP/SEKRETARIAT akan meninggalkan kami kerana sudah habis bah mereka punya diploma..hehehe..ape2pon memamg syok bah..






tag line orang sabah 
"boleh bah kalau kau.."

Saturday, October 22, 2011

fashion untuk semua.galeri

salam!
mcm si saidatul aqmar yg gemokss berkata.."bila hang nk hilang kan habok kat belog hang too"(dengan nada kepoh dia)
ha!inilah masa nya..siap aku dah bawak bulu ayam.mop.penyapu.semualah..
pada post kali ini di abad ini.dizaman ini.di kurun ini..aku dengan bangga dah gahnya serta berlagak ingin menaip tajuk post kali ini iaitu :
"fashion for everyone"
kenapa.mengapa.bagaimana.siapa.dan apa?
yg memberikan ilham..ceh!!hahaha
sebab kerana dia lah aku merajinkan diri menaip belog aku ini..
hahaha..inilah dia.AMIRAH CHUBARI..bkn cadbury,bkn cuba lari,bkn kuberi,,(tolong lah hormat nama pak org to..)
haha,,
sebab walaupon wanita ini berhijab + dan gebu also comel..tapi..itu bukan penghalang..cuz die dah tnjokkan kpd semua org yg kite semua  bole berfashion..
dan dengan bajet yg mmg minimum,,die pon boleh bergaya,,kau ada?itulah kelebihan kwn aku sorang ni..selute spring la!!
inilah serba sedikit bingkisan dari AMIRAH CHUBARI boleh lah tgok2 die kat FB(
http://www.facebook.com/nuramirachubari)







sampai adik die pon die angkut!!

terimas amirah you inspired me..dan ko x endah kan org yg kata2 kau.kau sangat2 kuat!hahaha..

Friday, August 26, 2011

selamat hari raya.galeri

selamat hari raya untuk semua.
di hari raya nie,nk minta maaf lah
(yelah kebiasaan melayu mintak maaf raya)
so ikot jelah..
maaf kan saya,
taw.taw.taw..
saya pon maafkan semua dosa2 kamu semua..

tulus ikhlas dari saya
shahrinrazied.
aku geleri hidup ku. DAN KAMU!
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT HARI RAYA

Sunday, August 21, 2011

uollsssss!!.galeri

uollssss!!!!!
aku tak suke ayat nie!!!
kenapa?
sebab sangat2 yukssssss.
korng bole imagine kan ok..
mcm nie..
"hai korng buat ape too"
nie ok.ok.ok!
yg nie..
"hai uolllsssss buat ape ito"



kalau nak cakap you all je aku x kisah..
nk olsssssss to ape bende seyy!!
to.ooo.long lah..
halo??
mmg hak ko.tp hak aku nk tulis kat blog aku ok.
aku nk buat campign!!!jom stop the olsssss!!!!
**if aku gune kerana nk mengHANJIEEENG!!**

be the bloggeeee.galeri

blog?ape function blog nie...menulis merapu.merepek.meereka cipta cerita.menulis tentang anda.dia.mereka.dunia sekali pon tulis lah!!!
janji dengan baik dan jangan ada unsur fitnah!!dan unsur  seks!!..
ape sey tulis bout too..
nk letak apa??letak lah segala bagai nk letak..lagu ke video ke..suka hang pa lah..
hahahaha tp ini bukan!.bukan!.niat aku nk tulis entry kali ini..
(baw mukadimah je abang dan kakak oi)
***yelah ada lah seorang hamba Allah berkata,"saya kalau exam esei..buat mukadimah je dah full mark,isi2 too dh x taw dah nk kira macam mane"..(agak macam to lah kot)

dah!!kembali k tujuan akar kite,..
aku nk cite bout my kengkawan blog!!!

ok what meke2 ade blog..ade citer sikit nk dikongsikan kan..
ini lah blog meke2 too!!!
penoh cerita dan ada sahaja nk dimasokkan..
naseb baek x bole baw masok badan kat blog too law x dah masok!!
hehehehe,,ok lag guysss n u ollssss
korng bole lah zaaazz or cek.it.oook.layan.roolll v.t blogsss meke2 yg cun!.lawa.!n fashionnableoo...
http://thenadtrashid.blogspot.com/

http://missmajoo.blogspot.com/

http://hazelnurul.blogspot.com/
http://fairycadbury.blogspot.com/

lupe pulak uollssss
bole lah klik kat http:// yg berwarna orengeerr too to go thru k meke2 nye blogg.

Saturday, August 20, 2011

bini-biniku gangster.galeri

senapang gajoh atau sendok??!!!
hahahahaha,,inilah die,,
cite BINIK-BINIKKU GANGSTERSS...
trust me.and aku rase cite nie best kot..
bukan sonang nk tengok cite camnie..
wah mmg x sabar lah 22/9(walapon tgh final paper)..
mintak2 dpt tengok doohhhhh..
intan ladyana vs yana!!
pasal meke2 gadoh??sebab sam????

aku rase tak!!!!!!!!!!!!
so ape lagi jom r...tarik2 rambot in the wayang!!


Sunday, August 14, 2011

theater.galeri

salam..buat pertama kali use align left,if x taw bukak lah kamus/word/oh goooogle nk taw..
y tajuk kat atas to theater???
ini lah sebeb nye,,
sebagai seorang peminat teater/ingin menjadi pelakon,mestilah kite kene berjinak dengan dunia teater or drama yg ada dekat sekolah..
aku pandai berlakon?????
nthalah,,
dpt taw pon time form 3 dekat kem.(act as org cacat)
n then mula berlakon dekat sekolah time form 4 mase merdeka(as pegawai melayu)
n then go thru at the PLKN at ypj mersing pon still act jugak nie as anak durhaka yg derhaka/ penagih dadah,**x percya ok org nagis tgok that performance**
kuar dari plkn n masok ke uitm jb,,
mestilah ada kelab teater kan..so dah minat,masoklah,,
inilah masa yg paling aku ingt sekali
teater muzikal islam..
aku diberi watak last minute gak lah as setan!!!
setan halo???bkn senang kot..tp kalau aku x berjaya y org2 kat uitm too panggil aku setan sepanjang 1 sem to??
utok kontra kan watak setan too,aku diberi watak iman alah iman vs nafsu..time ihya' ramadhan,,nampak lah kontra die jugak dengan berjubah putih n siap bertasbih,,
teroskan lagi ke teater utok malam penghayatan kemerdekaan pulak..as melayu yg lepak kat mamak,alah watak kecik n on that time also aku jd mc(pengacara majlis),
belom abis lagi sem 1 too dh kat ujung2 sem aku diberi watak dato mee segera(wanita),,
as wanita ok,,,x taw lah nk kate ape,org nk kutok k ape k...janji aku snggop bawak watak too,,**kerana terlalu minat aku pernah pg  pilih kasih audition kat jb lah**dpt ke peringkat seterusnya utok evalute akunye video.tp dah katenye bukan rezeki,x dpt lah masok tv 2 too..
hujong sem 1 too aku diberi tugas yg sngat2 berat,,as a president thema(theater,music and arts)...wah??syok,,,tp??,,aku still part 1,,,
nk buat cmne org pilih,,aku pikol lah,,
tp  skunk dh sem 3,,aku dh bawak perubahan kpd thema iaitu menubuhkan sayap2 yg kukuh,,
1-LAST MINUTE(ACTING)
2-MAHATARI(DANCING)
3-VOICE OF QUAVER(SINGING)
inilah die,,,
sem 3 nie kami bergabung buat play cite persepsi mayang,,time perlawanan debat uitm jb-segamat,,
suke!.bangge!.terharu.!sume org suke n puji,,
**on that time aku berlakon as bomoh jahat**
buat mase ini pulak 1 projek kitorg buat teater/drama gune kan vide.alah time teater ade video tok majlis kampus raya,,aku bawak watak as budak sekolah yg jahat.hahahaha jahat k??
nthlah..n nk citer sedih nie,,this sem adelah sem terakhir pegang jawatan president thema yg tersayang too.walaupon secara rasmi tamat tahon depan..tp aku dah ade plan utk menilai bakal2 pemegang delegasi thema..
thnkz too them!!

http://www.facebook.com/pages/Theater-Music-Arts-Club-TheMA-UiTM-Kampus-Bandaraya-Johor-Bahru/175280705865865

our adviser:miss zafirah yg cute!!!hehehehe

my vice president:ema yg berbakat n tegas + cun!!!heheheh
imad:our bendahari,yg sngt2 supportive!!
suhaila nadia:our s/u yg sngt2 karat n wow!!tetttt..
also biha:penolong bendahari ,sngt2 patoh n kerja sngt2 ok!
and the last one:shima rosli,si blurrr yg cantik!!!hehehehe

saya akan rindu anda semua,maafkan saya kalau ada salah dan silap dalam menjalankan tugas yg berat ini k.anda semua yg kuatkan saya,,n jadikan saya sekuat ini,,,<3 thema 4 ever,,,,,

Saturday, August 13, 2011

kawan.galeri

maasalama..
hehehehe
**try pratikan arab**
ini cite bawah kaen J3BM1223B
hehehe..
in this class always hear
1."hanjieng ko"
2."mcm tu ek"
3."ko dengar aku cakap apa?"
4."maju!!/tinggal!!'
5."he~he~he~(ketawa gentel2)"
6."tanya sama pokok~"
hahaha n etc lah derrr..
**lupa nk catit ape si jah n samdol nie punyer trade mark**

situasi di gedong j3BM1223B
pada hari selasa.selasa.SE.LA.SA!!!! jam 8-10,ketika quiz..
lecturer:lepas nie ada kelas tak?
si bertuah:ada jumaat..
permasalahan jawapan:lepas kelas 8-10 too ada kelas jam 10-12,12-2,5-7..
n hari rabu,khamis ada kelas..
dan nape si bertuah to jawab jumaat????
permasalahan die...
telinga banyak plak!!!
hahahaha,,,

situasi 2:
si baik:wei ko buat soalan yang mane 1 or 2?
si berjebat:mana ada kelas pukol 2..
si baik:tetttttttt(berkata dlm hati:tak korek telinga punyer budak)wei aku ckp soalan yg mane..bkn tnye kelas ada x pkol 2.
si berjebat:(dengan muka x malu n dek je)ko dengar aku ckp ape tadi?ko nie pekak ea?soalan 1 lah...
si baik lagi soleh to:ha???????????????

situasi 3:
lecturer:siapa minggu nie balek umah
si A:saya!
si b pon nk gak:saya2!!nk balek x2..sampai hentak2 kepala
**nampak sangat penambah perisa**
x aleh2 si c:saya,mak rindu saya!!!
(persoalan nye...si durhaka nie mmg derhaka..mak rindu die..tp die???halo?????!!!mak ko je rindu ko,ko x RINDU dieke?!!!bengang tol aku,,,sambil hentak2 lappy2)
teros si D:oh mak rindu ko..ko x rindu die??

inilah situasi2 sengaaaaaaaallll die gudang kami..hehehe
sengal??halo,,,memang la.....memang x segal ok!!!
kami sume budak baek...
frendship no 1!!!!!!!





Saturday, August 6, 2011

buka puasa.galeri

 salam dan selamat berpuasa kepada muslimin dan musliman..
pada tanggal 6/8.
hari to sangat2,pergh!!!!
alone!!
yg to pg KL lawatan pedang kata dia.
yg to balek umah,,,
yg ini,,,ddok sorng kat dorm yg "meriah".
**ambek ko highlite aku bg**
kalau dah kate nye PUUUUAAASAAAA..
so mestilah kene buka kan,
xkan lah aku nk puasa 1 hari/24 jam,,
so ajak lah kawan luar(NR)nie
tietah rahman dan fariq yusof serta rodiah(dak business)dengan menaiki "kuda"si tietah,,
**paham2 la kuda too ape**
sambong cite,,
dengan harapan yg menggunung,jalan punyer jalan sampai di SUNGAI CHAT..
apa lagi ikan bakar le kite bersama..hehehe
hahaha ini menu2 yg kami melantak

ikan bakar rm 20(caru n pari)

sayur kailan masak ape nth

air cikong yg pelik..(dan aku x oder pon)

tahu kite bakor je rm 10


tomyam campor tolak darab bahagi

dan yg paling aku suke2,,hehehe,,abc!!!rm 3.50 je..
hahahaha mmg kenyang yg amat,,'
alhamdulillah..

best mmg best.hopefully dpt buka gan kwn2 kelas J3BM1123B ramai2,hehehe
terima kasih
cik petom(tietah) kerana membawa kuda utk kami menunggang bersama2,hahahaha,,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...